Rotary Wormerveer Krommenie

Zaanse Schans Loop 13 oktober 2019 in samenwerking met AV Zaanland

Beste hardloper,

Zondag 13 oktober a.s. organiseert Rotaryclub Wormerveer-Krommenie in samenwerking met atletiekvereniging Zaanland de 11e Zaanse Schansloop.

Na een jaar afwezigheid kun je dit jaar weer deelnemen aan deze sfeervolle loop met finish óp de Zaanse Schans.

Niet alleen het parcours is bijzonder, ook de hele entourage is nét even anders dan bij andere loopwedstrijden:

Japanse toeristen moedigen de lopers enthousiast aan, de drankpost wordt bemand door mensen van de Prinsenstichting (een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking) en voor elke loper is er na afloop een leuke herinnering. De opbrengst gaat dit jaar naar het Zaans Natuur en milieu centrum Zaandam.

Alle overige informatie en vind je op de site www.zaanseschansloop.nl.

Het maximum aantal deelnemers is 700, dus schrijf je snel in voor de 5 km of de 10 km via inschrijven.nl.

kosten:5 km € 7,00 (na-inschrijven € 9,00) en 10 km € 8,00 (na-inschrijven € 10,00)

starttijden: 11:00 uur 10 km en 11:15 uur 5 km

Voorinschrijving via internet is mogelijk tot en met 3 oktober.
Op de dag zelf kun je vanaf 9:30 uur tot 10:30 uur inschrijven in de kantine van ZVV Zaandijk.

Let op: De Loop voor Hoop komt dit jaar helaas te vervallen.

Met sportieve groet,

Deze website is ontwikkeld door Stijl9 Online Communicatie